maanantai 31. joulukuuta 2012

29. luku, jossa paljastellaan


Vuoden vaihtuessa lienee hyvä palata normaalien lukujen pariin ja paljastella joululahjat. Eihän ensi vuonna enää vanhoja sovi muistella!

Artesaaniksi opiskellessani luokkakaverini aloitti bisneksen sulatuslasisista koruista. Ihastelin aina hänen korvakorujaan, ja harmittelin, kun itselläni ei ollut reikiä. Elokuussa otin lopulta reiät korviini, ja joululahjaksi itselleni ja äidilleni päätin tilata korvikset. Tumman pinkit ovat minun ja joulunpunaiset äidin. Kumpikin tykkää kovasti! Yrityksen sivut Facebookissa: Peepeen korut.


Isälleni neuloin koneella kaulahuivin. Tämä on ihan perus- 1x1 -resorihuivi, mutta tässä tarkempia tietoja, jos joku aikoo joskus käyttää samaa lankaa:

Lanka: Viking Vilma, (75 % villa, 25 % polyamidi, puikkosuositus n. 3 mm), harmaa ja aroniamarjoilla kasvivärjätty violetihtava
Kone: Brother KH-970 (eli se boksikone)
Silmukat: 73 s
Kireys: 7/7 (tällä tiheydellä huivista tuli mukavan rento, mutta tiivis)
Raidat: 70 krs / 22 cm / raita, yhteensä 3 raitaa/väri
Langanmenekki: 170 g
Päättely: käsin neulomalla
Mitat: 131 cm x 16 cm

Jos ylläoleva teksti kuulostaa tutulta, niin olet varmaankin nähnyt sen vastaperustetussa Facebookin Koneneulontakerho -ryhmässä. Sinne kaikki liittykää!


Itse sain joululahjaksi mm. lahjakortin paikalliseen askartelu-kauppaan. Kauppa lopettelee toimintaansa, joten -50 % -alennuksen ansiosta kortilla sai tuplasti tavaraa! Ostin mm. Fiskarsin Mini Shape Boss -kohokuviointilaitteen, maskiainetta akvarelleihin, ihastuttavaa nostalgiajoulunauhaa (olen tehnyt siitä joulukortteja jo kahtena jouluna), pari kuviolävistintä, erilaisia papereita ja tarroja. 


Olen ehtinyt myös neuloa joulukuussa, mutta siitä (ja langoista) lisää tulevissa luvuissa. Mci:n blogi toivottaa oikein hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Yllätyinpä, että pinkit korvikset on sinun :D olet vaihtamassa väriä! Molemmat on kauniit. Hieno tuo edellisen postin joulukortti, mutta eipä ole yhtä hieno kuin se, mikä mulle kolahti luukusta. Oli joulun hienoin kortti se! Siitä tais olla tuolla aiemmin joulukalenterissa kuvaakin. Kiitos paljon :) annoin äidille sun blogiosotteen, kun hän aina toisinaan harjoittelee tuota tietokoneen käyttöä, niin on sit hyvää luettavaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kyllä minäkin pidän enemmän tuosta äidin sävystä, mutta ajattelin joulun kunniaksi olla epäitsekäs, kun tiesin äitinkin tykkäävän enemmän siitä. (Ja siis samanvärisiähän en voinut tilata, kun sitten olisin ollut äidin kanssa liian samis.) Tuo tumma pinkki on luonnossa vähän tummempi. Kiitos korttikehuista! Terveisiä äidillesi ja toivottavasti viihtyy blogissani!

   Poista