maanantai 24. joulukuuta 2012

10. luukku: Joululaulut pallossa

(Joulukiireet veivät Mci:n mennessään, joten 10. luukku aukeaa vasta nyt. Siitä johtuen myös ohje on "älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon" -tyyppinen.)


Tee kuuseen joulupallo täynnä joululauluja! Voit käyttää joko vanhoja nuotti/laulunsanapapereita tai tehdä ja tulostaa ne itse. Tarvitset avattavan, läpinäkyvän joulupallon, laulupaperia haluamissasi väreissä, nauhaa rusetiksi ja sakset (tai paperileikkurin, jos on). Idean löysin Pinterestin kautta tältä sivulta, ja sieltä löytyvät ohjeet ja kauniimpi kuva. Läpinäkyvä joulupallo esiintyy myös luukussa 3.

Muutama vinkki:

- jos tulostat paperisi itse, tulosta tekstiä molemmille puolille paperia

- tulosta tekstit myös värilliseen paperiin
- laita kaikki suikaleet kerralla palloon, sulje ja ravista, niin suikaleet leviävät taiteellisesti.Tämä ohje/vinkki kuuluu Mci:n blogin 1/2-joulukalenteriin, jossa julkaisen joka toinen päivä käsityö/askartelu -aiheisen vinkin tai ohjeen joulun odotukseen tai ihan muuten vain. Voit tehdä ohjeillani niin monta tuotetta kuin haluat ja lahjoittaa niitä ystäville, sukulaisille ja kylänmiehille. Älä kuitenkaan tee tuotteita myyntiin. Lisätietoa 1/2 joulukalenterista löydät tämän kirjoituksen lopusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti