torstai 16. elokuuta 2012

20. luku, jossa kihisen innosta

Uusin teetee verkkolehti 2/2012 ilmestyi eilen! Siinä on suunnittelemani XOXO-neuletakki ja pipo sivulla 17! Tein sen koulutyönä keväällä, ja nyt se lopulta on julkaistu! Teetee verkkolehti ilmestyy 3 kertaa vuodessa, ja sen voi tilata ilmaiseksi (ilmeisesti aiemmin ilmestyneet numerot ovat nyt ilmaantuneet nettiin kaikkien katsottavaksi).

Lankana merinovillainen teetee taiga, neulos on tiheämpää ja napakampaa kuin mitä langan ohjetiheys on. Takin katseenvangitsijana on hieman keskilinjasta sivussa oleva napituskaitale, jossa on XOXO -palmikkokuvio. Kauluksessa on napit, ja sitä voi pitää poolona kuten kuvassa, tai avata napit, jolloin kaulus leviää kauniisti olkapäille. Suunnittelin tämän naiselle, mutta malli on niin unisex, että ohjeesta löytyy napitus molemmille.


Pipossa neulotaan ensin resori- ja sileäneuleinen osa. Sitten neulotaan erikseen XO-kaitale, ja lopuksi nämä kappaleet ommellaan yhteen.

XOXO -neuletakki Ravelryssä

XOXO -pipo Ravelryssä

PS. Lehden sivulla 7 on juttua Anun ja Lauran lankakaupasta sekä sivulta 13 löytyy Anun suunnittelema huivi, joka on kerrassaan ihana (olen nähnyt sen myös luonnossa). Toivottavasti ehdin joskus toteuttaa sen käyttäen kasvivärjättyjä lankojani :)

5 kommenttia:

 1. Ihan tyrmäävän hieno takki! Jos olisi lankaa ja aikaa, neuloisin sen heti! Näin muuten jotain sun blogiin liittyvää unta viime yönä :D Yhtään tarkemmin en kyllä en muista miten sun blogis siinä liittyi mihinkään...

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen takki, onnea ohjeen julkaisusta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Tämä takki oli mielestäni lehden parasta antia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille kehuista!

  VastaaPoista